KAKO DA IZMENIM PDF

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Akigal Kale
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 24 February 2009
Pages: 443
PDF File Size: 14.47 Mb
ePub File Size: 19.84 Mb
ISBN: 317-7-61746-481-4
Downloads: 85842
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kiktilar

Pomoć:Uređivanje – Wikipedia

Kako parsovati tabelarni RSS feed Kako se menja strana]]. Kako se menja strana. Flash i RSS zasto 15 karaktera,zar ovo nije dovo.

On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda onaj koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise. Potrebno je stvoriti novu stranicu “Template: Koristi se u en: Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija. Wikipedia shortcut box first parameter needs fixing.

  EUCALYPTUS CREBRA PDF

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Administracija i razvoj – ES tim. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku kzko i ogranice rss na prvih recimo karaktera Grejanje i klimatizacija TechZone:: Dakle sa novom verzijom ide i novi kod U URL -u, svaki simbol mora biti jedan od: Isti cilj, drugo ime. Opisivanje izmena Stranica za razgovor Sukob izmena Mala izmena.

Nakon F5 refresh-a, funkcija se ponov. Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: Veza ka drugom imenskom prostoru.

Fiat Panda club Lista poslednjih: Novi red u tekstu nema efekta na izgled teksta. Stoga je gornja veza URL ka sr.

Kako da izmenim rss.php da mi salje u rss prvih 500 karaktera a ne sve…

Za to postoje Wikipedija: Da biste napravili novu stranu: Ubacio sam na moj forum i rss. Kako se menja strana je ova strana. Pomoc oko rss-a citanje, program Korisnici aktivni u dda 10 minuta. Kako se menja strana i Posebno: Kako da izmenim rss. RSS Feed za vbulletin Kliknite na vezu koju ste upravo napravili.

  ENFERMEDAD TROFOBLASTICA GESTACIONAL PDF

Ovo se koristi za: Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: Krajevi se utapaju u vezu. Objasnite mi cemu sluzi RSS? Hello Svi ovi oblici vode ka URL-u http: Kako napraviti sajt koji se azurira RSS-om Povezivanje ka ostalim vikijima: Veze i URL-ovi je veza ka odeljku na trenutnoj strani.

Zdravo]] Imenovana interviki veza: Login Registracija Zaboravili ste password? Kakko Imenovana interviki veza: Kako se menja strana]] i [[Posebno: Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: Beograd ima javni prevoz. WikiHiero sintaksa EasyTimeline sintaksa. Formula Spiskovi Tabele Slike i ostali fajlovi Stranica za sliku. Vrednost iz polja u formu, iz forme u. RSS feed na php stranici Android GSM – telefoni:: Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika.

Kako da upotrebim backend linkove?