KAKO NAUCITI KORISTITI HIPNOZU PDF

Kako je moguce dosegnuti dusu kroz hipnozu? Zamislimo um kao .. S: Mi generiramo energiju i, sto smo iskusniji, mozemo je vise i koristiti. N: Znaci da zrelost. 14 nov. Žene kroz hipnozu može voditi stručnjak tijekom poroda ili one same tijekom trudnoće mogu naučiti tehniku samohipnoze koju će koristiti na. Stoga ne čudi podatak da 20 posto naših tinejdžera ne koristi i potpredsjednica Hrvatskog društva za medicinsku hipnozu. Mladi bi trebali proći edukaciju i naučiti pitati neka pitanja partnere s kojim stupaju u odnose.

Author: Bazshura Kazrakasa
Country: Great Britain
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 20 February 2018
Pages: 103
PDF File Size: 19.29 Mb
ePub File Size: 11.69 Mb
ISBN: 622-6-57559-343-5
Downloads: 94387
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samusida

J Altern Complement Med. Priblizavanje nivou Grupe 4 je znacajno, jer tada duse dobijaju nove odgovornosti. To je kao da gledas film, samo sam ja u njemu.

Da li tvoja dusa koristi svijetlo, toplotu, pritisak i energiju kretanja da bi kreirala zivot na drugim planetama? Da li je to bio pogresan izbor? Ali, ja sam vec prolazio kroz takav scenario!

Tes, nas razgovor se polako blizi kraju. Zelio je da znam da je on zivio tada…. Nuaciti s vremenom cemo ih sustici.

Tradicionalna medicina – Wikipedia

Pa zar nije prosao kroz spiritualnu kapiju kada je umro? Da li se konj mice ili stoji? Je li tvoj grozd prijatelja izoliran od drugih grupa u koridoru? Ona se ne reinkarnira dovoljno i ja joj govorim da bi trebala da se izlozi vise trenutnim uslovima na Zemlji.

  EL ABANDERADO LUIS ALBERTO HEIREMANS PDF

Male zivotinje, koristigi mnogo inteligentne. Upijam tu energiju i imam osjecaj da me cisti od zemaljskih bolova.

Tradicionalna medicina

Postepeno se opustas jos vise… tones dublje i dublje…. Ne trebam ti objasnjavati, ionako sve znas. Nauviti basal electrical skin resistance of acupuncture points in normal subjects.

Raspravljamo najbolji nacin da pomazemo jedni drugima tokom nasih inkarnacija. Da li vi ustvari kreirate bazicne elemente naseg kosmosa? To je vjerovatno bio razlog njene posjete. I sta se desavalo s njim? Znaci, rijec je o abstrakciji najvise forme? Dvoje… I mada je bio daleko od njih, izgledao mi je nuciti.

Kod nas se još očekuje da se o kontracepciji brinu djevojke – Jutarnji List

Na primjer, nasi prijatelji iz skolskih dana s kojima se vidimo tek povremeno u zivotu. Kako onda spiritualni svijet moze postojati van vremena? A sada bih zelio da uzmes knjigu, prodjes kroz stranice… vidis da se smjenjuju tamna i svijetla mjesta…. Da… umirem pocinje da place dok drzi ruke oko grla. Intenzitet mentalne moci raste sa tamnijim nijansama boje. Ipak, postoji veliki broj dusa koje zele da se zadrze na Zemlji jos neko vrijeme, najcesce do sprovoda.

  AU6371 DATASHEET PDF

Da li svi dijelovi duse odlaze u fizicko tijelo kada inkarniramo na Zemlji? Na sto slici ta oblast?

Tunel o kome pacijenti govore je kapija na njihovom nasem putu u spiritualni svijet. Ja imam mnogo sati vlastitih hipnotickih regresija i vracanja u svoje prosle zivote… kao i hipnotiziranja drugih ljudi. U redu, sta se dogadja poslije?

Kako se ona dijeli? Results from extended follow upbritish Medical Journal, Da li bi radije bila na nekoj drugoj planeti?

Kod nas se još očekuje da se o kontracepciji brinu djevojke

Mozes li mi reci sta si dosada kreirala? Nenthum, da li je tebi bila data mogucnost izbora drugih planeta osim Zemlje? Mozes li vidjeti Zemlju uopce?

This app shows how to make slime easy guide. Natrag na pacijente Newton -a.

Ako zamislis noge… sta bi bilo na njima. Tada mi Veronika asistira i objasnjava sta se desava.